Zeilles Laerling

Bent u op zoek naar een veilige en veelzijdige boot voor uw kind (7 – 14 jaar)? De Laerling heeft ronduit geweldige zeileigenschappen en is voor beginnende én gevorderde zeilers uitstekend geschikte boot.

De Laerling  is uitgerust met een zware vaste kiel waardoor hij zeer stabiel is en bijna niet kan omslaan. Dit biedt zoveel veiligheid dat ook kleine kinderen hierdoor geheel zelfstandig het water op kunnen. En omdat de kuip groot genoeg is voor twee, kan er altijd samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, neefje, nichtje of natuurlijk gewoon het kindje van het huisje van de buren worden gevaren. Het is zelfs mogelijk dat de instructeur even mee aan boord gaat.

Ook voor de uitdaging van de wat gevorderde zeiler is de Laerling een geweldige boot. Je kan er namelijk mee spinakeren. Door dit mooie grote extra zeil kun je laten zien dat je het zeilen al goed onder de knie hebt.

Vooral in het voor – en naseizoen een fijne, veilige en vooral gezellige boot om met zijn tweeën te zeilen.

Mogelijkheden

Voor kennismaking met de laerling kan er ook een halve dagcursus geboekt worden.

Prijs € 69,- per kind per halve dag.

Cursus 3 dagdelen:

Prijs € 143,- p.p.

Cursus 5 dagdelen:

Prijs € 207,- p.p.

Voor afwijkende dagen en/of programma wensen, neem gerust even contact op.

Reserveren Zeilles

Reserveren kan via deze website of via ons nummer 06 13812329

Per cursus dagdeel kunnen maximaal 4 kinderen deelnemen. Zij worden begeleid door een ervaren instructeur. Tijdens de cursus wordt er gezorgd voor limonade, water en koek.

lw4 lw3

lw2 lw1

Veiligheid

De kinderen krijgen verplicht een zwemvest aan en dit is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Een EHBO koffer is altijd in de begeleidingsboten aanwezig.

Zelf meenemen

  • Regen-of zeilpak
  • Petje
  • Sportschoenen of waterschoenen